Furnizare Energie Electrica

Un jucator independent pe piata energetica din Romania

La TRANSENERGO, furnizarea de electricitate nu se opreste la contorul electric al clientului.
Oferim asistenta si consultanta pentru imbunatatirea controlului si optimizarea costurilor de electricitate prin tehnici de management energetic. Acesta este secretul care a propulsat societatea noastra printre primii zece furnizori de electricitate de pe piata din Romania.

Fiecare activitate are propriile necesitati legate de energie, si astfel este esential sa alegeti un contract de furnizare adaptat nevoilor dvs.

La TRANSENERGO, necesitatile dvs. legate de energie sunt complet acoperite.

Putem furniza electricitate catre orice fel de consumator final, indiferent de nivelul consumului de electricitate, aflat in orice locatie din tara. Portofoliul nostru include consumatori finali care au ales sa fie alimentati cu energie de catre noi de aproape 10 ani, de la inceputul activitatii noastre de furnizare in 2005.

Continuam sa preluam initiativa in oferirea unor optiuni energetice care sunt eficiente, juste si transparente. Clientii nostri primesc facturi transparente si au acces la informatii detaliate legate de consumul lor de energie electrica.

Transparent. Mai bun. Mai putin costisitor.

Cei 10 ani de prezenta constanta printre societatile de top din piata energetica reprezinta garantul increderii in noi si de asemenea ne permit sa oferim cele mai bune solutii pentru a acoperi cerintele partenerilor nostri. Si acestea sunt doar cateva dintre beneficiile de care veti beneficia devenind clientul nostru:
TRANSENERGO este un producator, trader si furnizor integrat de energie, si astfel putem oferi clientilor nostri preturi competitive. Beneficiem de un portofoliu competitiv si echilibrat de achizitii, care include practic toate sursele de energie.
TRANSENERGO a dezvoltat o platforma dedicata care se afla la dispozitia clientilor sai. Astfel veti putea analiza consumul in timp real sau pe perioade de timp selectate in vederea sporirii eficientei si reducerii costurilor.
Vasta experienta a echipei noastre asigura clientilor accesul la solutii individualizate, care in final conduc la reducerea costurilor, pe baza solutiilor de tarifare particularizate generate in functie de profilul de consum al clientului si de evolutia pietei.

Intra in randul clientilor nostri

Indiferent daca reprezentati o intreprindere mica, mijlocie sau mare, va invitam sa incercati si sa va convingeti ca noi va putem economisi banii, va putem ajuta sa deveniti mai ecologic si sa va surprindem cu excelentele noastre servicii pentru clienti. Contactati-ne telefonic si stabiliti o intalnire cu managerii nostri de conturi ca prim pas pe drumul catre nelimitate satisfactii.
Alegerea furnizorului de electricitate nu a fost niciodata o sarcina usoara.  Clientii nostri beneficiaza de reduceri semnificate ale costului electricitatii pe baza solutiilor noastre de acoperire inteligenta, oferim proceduri contractuale simple, transparente si eficiente, precum si asistenta necesara; facturi transparente si usor de interpretat, cu detaliile consumului prezentate in forma solicitata de client.

Punct Unic de Contact

Va rugam sa completati formularul de mai jos, iar noi va vom contacta :

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  captcha

  Etape Contractare

  1 Transmitere Cerere de Oferta (prin fax, e-mail, servicii postale)


  2  Completare Formular de Analiza Precontractuala.

  3 Negociere si agreere Contract de furnizare SGB var.1 sau Contract de furnizare BO var.2, cu toate anexele.

  4  Emitere  Aviz Tehnic de Racordare cu Filiala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice pe raza careia se afla capacitatile de productie ale Clientului. Acest Aviz trebuie sa contina:
  a) parametrii privind puterea aprobata, precum si o previziune a evolutiei puterii pe o perioada de cinci ani de la punerea in functiune a capacitatilor;
  b) stabilirea punctelor de delimitare;
  c ) valoarea taxei de racordare, acolo unde este cazul.

  5  Emitere Conventie de Exploatare cu Filiala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice pe raza careia se afla capacitatile de productie ale Clientului. Aceasta Conventie stabileste:
  a) relatiile reciproce dintre prestatorul serviciului de distributie a energiei electrice si consumatorul eligibil, atat in regim de exploatare normala, cat si in cazul incidentelor in statiile de transformare, punctele de alimentare sau posturile de transformare aflate in gestiunea si exploatarea consumatorului eligibil;
  b) obligativitatea respectarii prevederilor „Normelor specifice de protectia muncii pentru transportul si distributia energiei electrice” – NSSMTDEE 65/2002, ale RCD 2004 si ale „Regulamentului general de manevre in instalatiile electrice” – PE 118/92, precum si toate celelalte normative si prescriptii specifice din domeniile lor de activitate;
  c) schema monofilara.

  6 Semnare contract de furnizare

  7 Incheiere Contracte – Conexe de catre TRANSENERGO COM privind asigurarea serviciului de transport al energiei electrice (cu C.N. Transelectrica S.A.), respectiv a serviciului de distributie a energiei electrice (cu Filiala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice pe raza careia se afla Clientul), acolo unde este cazul.

  8  Inregistrarea de catre TRANSENERGO COM  a Contractului de Furnizare, precum si a Contractelor – Conexe la OPCOM – marcheaza demararea efectiva a derularii contractului.

  Vanzari energie electrica (perioada 2007-2015)

  In prezent portofoliul de clienti al societatii cuprinde peste 300 clienti finali cu peste 1.500 locuri de consum in toate sectoarele de activitate, aflate in toate zonele de distributie din Romania.Din 2005, TRANSENERGO COM S.A. a furnizat peste 4.700.000 MWh clientilor sai si nu a generat niciun incident tehnic care ar fi putut perturba serviciu de furnizare a electricitatii.

  ANUL 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015
  Energie Electrica(GWh) 177 368 440 521 430 355 672 678 1128