prin Noi
       ENERGIA

Activam cu eficienta, profesionalism si consecventa pe o piata dinamica si mobila. Ne straduim sa oferim clientilor nostri cele mai bune parteneriate si sa le satisfacem cerintele si nevoile la nivelul celor mai ridicate standarde de calitate. Desfasuram o activitate onesta si transparenta, in armonie cu oamenii, mediul si comunitatea. Consideram ca implicarea sociala, crearea unui mediu sigur si flexibil pentru angajati, precum si grija pentru mediul inconjurator, pot constitui fundamentele unei dezvoltari durabile si general avantajoase.

Furnizare Energie

Beneficiarul nostru poate urmari procesul sau tehnologic, pe faze si perioade de consum, putand astfel controla si previziona consumurile si costurile sale…

Mai mult >

Trading

Suntem participanti activi pe mai multe platforme comerciale privind schimburile de energie electrica transfrontalier, precum si pe piata de Certificate Verzi.

Mai mult >

Productie Energie

Oportunitatile de investitii în centralele electrice fotovoltaice si hidroelectrice ne-au determinat sa lansam producerea  energiei electrice într-o maniera responsabila fata de mediu si societate.

Mai mult >

Furnizare gaze naturale

Impreuna cu electricitatea, gazele naturale reprezinta un element indispensabil pentru activitatea marilor capacitati industriale. TRANSENERGO COM a devenit un furnizor de gaze naturale odata cu obtinerea licentei de furnizare a gazelor naturale, fiind capabila sa acopere toate necesitațile energetice ale clientilor sai.

Puteti accesa Oferta tip de furnizare a gazelor naturale pentru consumatorii non-casnici de gaze naturale aici

Mai mult >

Management energetic

Pe baza a 10 ani de experienta pe piata energetica, TRANSENERGO COM a dezvoltat cu atentie servicii de management al energiei, care includ planificarea si operarea unitătilor de producere și de consum al energiei. Principalele noastre obiective sunt reprezentate de reducerea costurilor si conservarea resurselor, insa suntem preocupati in același timp de protectia climatului, asigurand accesul permanent al utilizatorilor la energia necesara.

Dispecerizare si monitorizare

Activitatea de dispecerizare si monitorizare pentru centrale electrice este coordonata de la Centrul de Dispecerizare si Monitorizare al TRANSENERGO (DMC), care este dotat cu tehnologie ultramoderna si care asigura concepte de imbunatatire a productiei in favoarea clientilor sai.