Bune practici

De la infiintare si pana in prezent firma noastra cu serviciile sale de energie electrica si gaze naturale isi desfasoara activitatea in cadrul Sistemului Electroenergetic National (S.E.N.) respectiv in cadrul Sistemului National de Transport (S.N.T.) si se adreseaza catre consumatorii finali, cu care incheie contracte negociate in conditiile legale ale pietei liberalizate, concurentiale.

In perioada de raportare 2005-2015 nu s-a inregistrat niciun incident tehnic, de natura a produce perturbari ale furnizarii de energie electrica de catre compania noastra.

Compania noastra are excelente relatii de colaborare atat cu autoritatea de reglementare din domeniu – ANRE, cat si cu toate societatile care concura la functionarea optima a pietelor de energie: Transelectrica – Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice, OPCOM – Operatorul pietei de energie electrica si de gaze naturale din România, Companiile de Distributie a Energiei Electrice si cu societatile de Distributie a Gazelor Naturale, Transgaz – Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale, HEO – Autoritatea de reglementare din Ungaria, MAVIR – Operatorul de transport din Ungaria si HUPX – Bursa de energie electrica din Ungaria.
Acoperirea riscului de neperformanta si de neplata: in concordanta cu noua Lege a energiei si gazelor naturale (nr. 123/2012), pentru participarea la piata, atat pentru clienti cat si pentru furnizori, sunt necesare emiterea de Garantii bancare si/sau B.O. atat pentru neplata cat si/sau pentru buna executie. Asigurare Euler Hermes pentru 90% dintre clientii nostri de portofoliu.