Politica Companiei

Urmarim în permanenta asigurarea unui cadru optim pentru stabilirea, analizarea si realizarea obiectivelor calitatii, prin respectarea cerintelor legale si imbunatatirea continua a performantelor.
Desi contextul macroeconomic din ultimii ani a fost deosebit de dificil la nivel national, Compania noastra a reusit sa îsi mentina stabilitatea pe piata furnizarii de energie electrica si gaze naturale si sa îsi dezvolte portofoliul de clienti. In prezent, în portofoliul de clienti ai Companiei  sunt aproximativ 300 de clienti din diverse domenii de activitate, inclusiv consumatori amplasati în toate zonele regionale ale operatorilor de distributie.
Intreaga politica si activitate a Companiei noastre este orientata spre cunoasterea si satisfacerea cât mai deplina a cerintelor clientilor nostri, prin structuri flexibile, personal competent, creativ si dinamic, o mentalitate  inovatoare si proceduri simple, eficiente de lucru.

Intelegem sa facem eforturi pentru a deveni un jucator important, de referinta, pe piata energiei electrice si a gazelor naturale, prin servicii de cea mai înalta calitate, prin parteneriate corecte si pe termen lung.

Robert Coman

Chief Executive Officer
Tel: 021 / 403.42.29
email: robert.coman@transenergo.ro

Receptivitatea la schimbari si situarea în prim planul procesului de innoire ne-au ajutat sa fim recunoscuti ca o Companie moderna. Valorile noastre de baza stau la baza activitatilor Companiei si determina atingerea scopurilor propuse.
Suntem increzatori ca activitatile derulate si finalizate în ultimii ani au reprezentat un sprijin în strategia noastra de crestere pentru viitor, adaugând valoare pentru partenerii de afaceri, angajati si Companie.